مراحل اجرایی ساختمان هایLSF

طراحی

در مرحله اول از دسته مراحل اجرای سازه های ال اس اف (LSF) باید نقشه محل اجرا را با نظر کارفرما و معمار ترسیم نمود. در این نقشه کلیه موارد درخواستی کارفرا باید رعایت شوند. طراحی نقشه با هدف محاسبات هزینه، بار وارده به ساختمان، محل قرار گرفتن ستون ها و غیره انجام می شود. این نقشه توسط نرم افزارهای هوشمند ترسیم شده و محاسبات مربوطه انجام می شود.

پی کنی

هر نوع ساختمانی برای شروع به ساخت و ساز نیاز به عملیات پی کنی دارد. یکی از مراحل اجرای سازه های ال اس اف (LSF) نیز پی کنی می باشد. ممکن است سطح زمینی که قرار است سازه در آن قرار بگیرد ناهموار باشد، یا زمین از سستی خاصی برخوردار باشد. در ابتدا باید پایه ساختمان محکم شود و نیاز به پس کنی و بتن ریزی جهت تحکیم پایه های ساختمان می باشد. طبق نظر کارشناسان ، سختی بتن کف ساختمان باید حداقل ده برابر دیوارهای ساختمان باشد. از آنجایی که سازه های ال اس اف (LSF) دارای دیوارهای محکمی می باشند، پس بتن کف ساختمان نیز باید استقامت خوبی داشته باشد.

نکته حائز اهمیت دیگر این است که هیچ کدام از اجزای سازه های ال اس اف (LSF) نباید بر روی زمین قرار بگیرند و تماماً باید بر روی پی ساختمان نصب شوند. این باعث می شود که انرژی وارده به سازه ال اس اف (LSF) توسط پی ساختمان به زمین منتقل شود.

 

اسکلت ساختمان

یکی از مراحل اجرای سازه های ال اس اف (LSF) اسکلت سازی می باشد. در واقع اسکلت ساختمان سازه های فولادی سبک ال اس اف (LSF) همان دیوارها می باشند. اما دیوارها در این سازه ها تشکیل شده از ستونهایی می باشند که با اتصالات مورب و پیچ و مهره ای به هم محکم می شوند. دیوارهای ال اس اف (LSF) به صورت توخالی می باشند که می توان این فضای خالی را توسط پلی استایرن یا بتن سبک پر نمود. تمامی دیوارهای سازه ال اس اف (LSF) می توانند خاصیت باربر یا غیر باربر را داشته باشند.

سقف یکی دیگر از اسکلت های ال اس اف (LSF) را تشکیل می دهد. در این مرحله باید از ابزارهای محکم کننده سقف مانند پانل های چوبی، فلزی یا تیرچه ای استفاده شود. گاهی اوقات سقف را با استفاده از بتن سبک نیز تکمیل می نمایند. اکثراً سقف را توسط خرپا به دیوار متصل می نمایند و این باعث تقسیم بار سقف بین دیوارهای باربر می شود.

عایق بندی ساختمان

در مرحله بعدی از مراحل اجرای سازه های ال اس اف (LSF) باید عایق بندی دیوارها و سقف توسط لایه پشم شیشه یا ابزارهای دیگری مانند گچبری انجام شود. در این مرحله اصولاً دکوراسیون ساختمان در نظر گرفته می شود و کلیه عوامل زیبایی سازی ساختمان در این مرحله انجام می شود.

تاسیسات

اکثر تاسیسات ساختمانی که در سازه های ال اس اف (LSF) انجام می شوند، از لوله های پی وی سی می باشند. در این لوله ها که استقامت و انعطاف پذیری خیلی خوبی دارند، عملیات عایق سازی نیز انجام می شود. در این مرحله از مراحل اجرای سازه های ال اس اف (LSF) کلیه استانداردهای تاسیساتی ساختمان باید رعایت شود.

نصب درب و پنجره

آخرین مرحله از مراحل اجرای سازه های ال اس اف (LSF) نصب دربو پنجره می باشد. در این مرحله اکثراً از درب و پنجره های سبک وزن استفاده می شود که وزن زیادی را بر روی سازه متحمل نشوند. درب و پنجره را می توان بر اساس دکوراسیون داخلی، متفاوت انتخاب نمود.